Cookie- og privatlivspolitik

Der bruges cookies på BySim.dk for at forbedre din brugeroplevelse af sitet.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men jeg gemmer aldrig personlige oplysninger i en cookie.

En cookie er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

BySim.dk overholder altid EU’s Persondataforordning (GDPR) og dansk lovgivning.

Hvor længe lever en cookie?

Nogle cookies slettes , så snart du forlader et website, andre varer flere år. De fleste cookies har en levetid på 12-24 måneder. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden.

Cookies fra andre

Jeg bruger cookies til at give brugerne en optimal oplevelse på sitet og til at målrette min markedsføring. Jeg bruger cookies fra: Google Analytics, Google Tag Manager, Jetpack, Yoast SEO og Instagram. De indsamler anonyme data, men kan også indsamle personhenførbare data, f.eks. IP-adresser.

Beskyttelse af persondata

Hvis du deler personlige informationer med BySim.dk, f.eks. navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer jeg dem, så de ikke bruges til andet end de nødvendige formål.

  • BySim.dk gemmer ikke personlige data, uden at du har givet samtykke.
  • Personlige informationer, der er blev delt med BySim.dk, deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke.
  • Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Ændringer af retningslinjer

Internettet og digitale tjenester udvikler sig meget hurtigt. Dette kan medføre, at BySim.dk bliver nødt til at ændre retningslinjerne for, hvordan jeg håndterer personoplysninger.

I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på mit website.

I tvivl – så kontakt mig

Ifølge Persondataforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der bliver behandlet om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

BySim.dk v. Simona Hjaltalin
2500 Valby
+45 3014 4717
simona@bysim.dk

Din kommentar