Event-Apparatet’s Online Univers, har set dagens lys!

Jeg er lige blevet færdig med hjemmesidedesign til mit nye projekt; opstart af eventfirmaet Event-Apparatet, som jeg har tilsluttet mig i spændende samarbejde med grundlægger, Michelle Sørensen.

Siden skal gerne illustrere vores univers, som er levende, kreativt, nysgerrigt, aktivt og ikke mindst handlekraftigt. Vores vision er også at udbygge siden med en shop hvor vi i den nære fremtid vil tilbyde accessories til forskellige type arrangementer. Kig forbi og se om vi kan hjælpe med dit næste arrangement, og skriv også gerne til hvis der er grundlag for samarbejde.

Event-Apparatets hjemmeside, lavet af Simona Hjaltalin 2019
Forside
Forside
Indlægsside
Indlægsoversigt
Indlægsside

Til denne side har jeg brugt temaet Blossom-Shop-Pro som jeg har justeret ind så det passer ind i vores koncept.