Duften af Møn

Malerier skabt under mit gensyn med den smukke ø, Møn

Foråret og sommeren 2020 har været en eksplosion af indtryk; jeg flytter fra storbyen til landsiden, til et smukt nyt landskab, corona-epidemi, isolation, forvirring, bekymring, håb, stilhed og verdensomspændende politik!

Men Møn har vist sig at være en vidunderlig rolig og sensuel oplevelse. Især er øen omgivet af skønhed; fra naturens side naturligvis, men også pga. viljen fra de mennesker der bor her, til at gøre deres allerbedste, som at skabe smukke og kreative huse. Fantastiske haver. Masser af økologisk landbrug. Lokal økologisk honning. Lokale frugter. Mennesker der dyrker bi-venlige blomster overalt. Folk der bekymrer sig dybt for naturen og forsvarer den med stor lidenskab.

Med mine malerier har jeg forsøgt at vise mit indtryk, min lidenskab og varme følelser for min nye paradisø, Møn <3

Read this in english

Malerierne er til salg og kan ses i mit værksted på Møn. Ønsker du at høre mere kan du kontakte mig på mail, simona@bysim.dk

Har du lyst til at følges på instagram, så finder du mig her.